Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİMİZ AFİF DEMİRKIRAN MEMUR-SEN’E ÜYE OLDU
banner229
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Emekli Memur-Sen ailesinin yeni üyesi AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran oldu.
TEAŞ Genel Müdürlüğü ve yönetim kurulu Başkanlığı, 22. Dönem AK Parti Batman Milletvekilliği ve 23-24. Dönem AK Parti Siirt Milletvekilliği görevlerini yürüten Demirkıran, AK Partinin üç dönem kuralına takılan aktif siyaset yaşamını geçici bir dönem askıya alan Demirkıran, Memur-Sen Siirt il başkanlığına bağlı Emekli Memur-Sen’e üye oldu.
Memur-Sen Siirt il başkanı Beşir Özyeşil ve Emekli Memur-Sen Başkanı Tekin Dülek tarafından kendilerine üye kartı verildi. Milletvekilimiz Afif Demirkıran Memur Sen sendikasına üye olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Memur-Sen üyesi olarak artık hertürlü sıkıntılarında daha önceden olduğu gibi şimdi de yanlarında olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.