Bu haber kez okundu.

Milletvekili Osman Ören, Tarım ve Ağaç Müzesinin Yapılacağı Alanda İncelemelerde Bulundu
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ile birlikte projesi tamamlanan Tarım ve Ağaç müzesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Sanayi Bakanlığı SOGEP Destekleri Kapsamında DİKA aracılığıyla desteklenen Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü  ''TARIM ve AĞAÇ MÜZESİ'' alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Ören,Tarım müzesi, tarım kütüphanesi, tarım kafe, cep sinema salonu ve halkın istifade edeceği kültürel tesisi kapsayacağını ifade etti.

Ören,"Bu projeyle, ilimizde doğa ve tarım sevgisinin arttırılmasını amaçladıklarını, dinlenme ve sosyal aktivite amaçlı yeni bir sosyal alan oluşturulması ve aynı zamanda ilimizde eğitime ve kültür turizmine de katkı sağlamasını bekledikleri bu proje ile şehir merkezinde vatandaşlarımıza yeni bir sosyal ve kültürel faaliyetler yapacakları bir yaşam alanı oluşturacağını ifade ederek,projenin Siirt'e hayırlı olmasını diledi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün eski veteriner müdürlüğü hizmet binası alanında 4 500 m2 alanda yapılacak olan tarım ve ağaç müzesinin yakın bir zamanda yapımına başlanacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.