Bu haber kez okundu.

Milletvekili Osman Ören, Siirt İl Özel İdare Sporu Ankara’da Ağırladı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, bugün Ankara’da Keçiörengücü ile oynanacak olan Türkiye kupası maçı için Ankara’ya giden Siirt İl Özel İdare Sporu Çukurambar’da bulunan Siirtli hemşehrimiz Sadi Baba’da akşam yemeğinde ağırladı.

Ankara Çukurambar’da bulunan Sadi Baba’daki programında konuşan milletvekili Osman Ören, Siirt İl Özel İdare Sporun hedefinin 3. lige çıkmak olduğunu söyledi.

Takımın bölgesel amatör ligde iyi bir hava yakaladığını belirten Ören, "Ligde iyi bir yerdeyiz. Bu sezon taraftarı, futbolcusu, teknik ekibi, yönetim kurulu, valisiyle,milletvekiliyle el ele vererek Siirt İl Özel İdare Sporu 3. lige çıkaracağız inşallah." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Osman Ören, bugün Keçiörengücü ile Ankara’da oynanacak olan maç içinde Siirt İl Özel İdare Spora başarılar diledi.

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpoalat, Ankara’da Sadibaba’da bizleri ağırlayan Milletvekilimiz Sayın Osman Ören’e ve mekan sahibi Sadi Aydın’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Osman Ören tarafından verilen yemeğe Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç ve eski Milli Futbolcumuz Mustafa Özer'de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami 4 yıl önce

Vah vah vekil beyin çok masrafı olmuş bu ay nasıl geçinecek