Bu haber kez okundu.

Milletvekili Osman Ören, Kapalı Cezaevi İnşaatına Bu Yıl Başlanacak
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Adalet bakanı Abdülhamit Gül’ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e yaptığı ziyarette, yıkılma tehlikesi olan Kapalı Cezaevi ve şehrin ortasında kalan açık cezaevinin aynı kampüs içinde yapılacağını ve gerekli proje çalışmalarının bitmek üzerine olduğunu ve bu yıl içinde inşaat yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 4 yıl önce

Cezaevlerini şehrin en az 10km dışına yapılmalı.. Şu anki yeri şehir içinde kaldı.. Adliye gibi yapıp memleketin kaderiyle lütfen oynamayın.. İnsanları düşünün..

Avatar
SEDAT 4 yıl önce

BİZİ YARGILAMAK İÇİN CEZAEVLERİ YAPIYORLAR NEDEN FABRİKLAR YAPMIYOR İNANINKİ FABRİKA YAPILSA CEZAEVLERİ KALMAYACAK

Avatar
abdulrezak 4 yıl önce

cezaevi şehrin içinde olmamalı, etrafı hep ev oldu , inşAllah şehir dışında yapılır

Avatar
Osman 3 yıl önce

Osman Hoca eskiden halkın içinde biriydi halkın sesini duyardı. Şimdi ise halka karşı mücadele ediyor. Mesela eski Ziraat Bankasının yerine camii yapılmasın diyen halka ve çevredeki esnafa karşı yine bildiğini okudu. Şimdi halk merkezin içinde bir cezaevi istemediğini söylüyor ama Osman Ören yine bildiğini okuyor. Arkadaş sen halkın temsilcisisin. Sen halkın istemediği projeyi neren başka yerde yapmıyorsun? Doğan mahallesine bağlı şavuran bölgesi yeni yerleşim yeridir. Her yıl onlarca ev yapılıyor. Sen kalkıp tam ortada yeni bir cezaevi yapıyorsun. Ayıptır, günahtır. Halka ters gitmedir. 30 yıl önce o cezaevi yapıldığında yeri normaldi. Ama şimdi şehrin içinde kalıyor. Buna Siirt medyası beden tepki vermiyor? Neden halkın tepkilerini haberleştirmiyor. Daha geç değil. TOKİ cezaevinin tanında lüks konut yapsın. 400 bin TL gider. Şehre değer katar. Cezaevi ne Allah aşkına?

Avatar
Zeliha 2 yıl önce

Mrb lütfen bian önce şu ceza evi yapılsın esim şuan batman t tipinda onun görüşlerine gitmekte zorlanıyoruz burda batman gidene kadar kişi başı 100 lira ödüyoruz maddi durumumuz yok lütfen bı an önce şu inşaat tamamlansin