Bu haber kez okundu.

Milletvekili Osman Ören, 52. Ortadoğu ve Avrupa Petrol Grup Toplantısına Katıldı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, petrol potansiyelinin Siirt’te çok fazla olduğunu ve bu anlamda Siirt’in yatırımlarına hız kesmeden devam edileceğinin sözünü Enerji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ve Alaaddin Middle East petrol firmasından aldığını belirtti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İlimizde faaliyet gösteren Alaaddin Middle East firmasının ev sahipliğinde gerçekleştirilmekte olan 52. Ortadoğu ve Avrupa petrol grup toplantısına katıldı.

Toplantıda Enerji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Soyer’le yaptığı görüşmede Siirt’tin petrol potansiyelinin çok fazla olduğunu ve bu anlamda Siirt’in yatırımlarına hız kesmeden devam edileceğinin sözünü aldı.

Milletvekili Ören, Yakın zamanda bölgemize daha fazla yatırım alarak istihdam alanı açılacağını belirterek, bu yönden memleketimiz için çabalarımız ve çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.