Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ören ve Başkan Olğaç Mışar Ovası’nda Yol Çalışmalarını İnceledi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte Siirt Eruh yolu Mışar ovasında yapımı süren yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapımı devam eden Kalender-Yeşilören-Demirkaya ve Bağğöze yol çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Ören ve Başkan Olğaç  yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Siirt halkı için hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Olğaç, Milletvekilimiz Osman Ören ile birlikte Mışar Ovası’nda devam eden yol çalışmalarını yerinde incelediklerini belirtti.

Ulaşımın kolaylaşması için ekiplerin çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü ifade eden Başkan Olğaç, yapılacak yolun Siirt halkına şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.