Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ören, Belediye'nin Projelerini Yerinde İnceledi
banner229

Ak Parti Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın Siirt’e kazandırdığı öncü ve örnek projeleri AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile birlikte yerinde inceledi.

Siirt Belediyesinin yürüttüğü projeler Kızlar tepesi, Parklar, İtfaiye Binası,kavşak ve Mezbahane’de inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

.Siirt Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve belediye üst düzey yöneticileri basın mensupları ile birlikte inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kızlar tepesinde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yürütülen 3 dönümlük göleti, 750 kişi kapasiteli anfi tiyatro restorant, kafeteryalarla macera park inşaatında incelemeler yaptı. Milletvekili Ören parkın yapımı konusunda bazı değişiklik önerilerinde bulundu.

Başkan Vekili Taşkın burada yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek “Siirt’e modern bir park kazandırıyoruz. Projede değişiklik yaparak yeşil alana ağırlık verdik. 35 dönüm civarında yeşil alanı olacak.80 cm derinliğindeki gölette ışıklar olacak ve su bisikletleri bulunacak. Restoran, kafeteryalar ve çok modern bir anfi tiyatroda yer alacak.Bu parkı sonbaharın ilk dönemlerinde bitirmeyi hedefliyoruz.”

Heyet buradan otogara geçti. Burada ki işletmecilerle sohbet eden heyet ilçe otogarı için düşünülen alan hakkında bilgi aldı.

Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen mezbahane inşaatında incelemelerde bulunan heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mezbahane günlük 300 küçükbaş ve 100 adet büyükbaş hayvanın kesimine uygun , kendi paket arıtma tesisi soğuk hava depoları bulunan modern bir hizmet birimi olacak.

Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen itfaiye binası inşaatında incelemelerde bulunan heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nevruz alanında incelemelerde bulunan heyet burada yapılması planlanan park alanı hakkında bilgi aldı.

Heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı sürdürülen sporcu kamp merkezinde incelemelerde bulundu ve devam eden inşaatı gezdi.

Heyetin incelemeleri Algül ve Ulus Mahallerinde yaptırılmakta olan iki park alanının gezilmesi ve buradaki çalışmalar hakkında bilgi alınması ile sona erdi. Mahalledeki vatandaşlarla da görüşen Milletvekili Ören ve Başkan vekili Taşkın çocuklara dondurma dağıttılar.

Milletvekili Ören, incelemelerin ardından yaptığı açıklama da belediyenin çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirterek Başkan Taşkın ve emeği geçenlere teşekkür etti. Ören “Belediyemiz çok güzel çalışmalara imza atıyor. Bu çalışmalar memnuniyet vericidir.

Bu çalışmalar tamamlandığında Siirt modern bir kent olacak. Emeği geçen Başkan Taşkın ve diğer personeli kutluyor ve teşekkür ediyorum. Belediyemizin çalışmalarına her türlü desteği vereceğiz.” Dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.