Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gül,Siirt- Kurtalan Yolunda İncelemelerde Bulundu
banner229

AK Siirt Parti Milletvekili Mervan Gül, Siirt - Kurtalan arasında yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledikten sonra Siirt Küçük Sanayi Sitesi Başkanı ve yönetimiyle bir araya geldi.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, ulaşım alanında yapılan önemli yatırımları yerinde incelemek ve halkın taleplerini göz önünde bulundurmak amacıyla Siirt-Kurtalan kara yolundaki yol yapım çalışmalarını denetledi.

Milletvekili Gül, yol yapım çalışmalarının ilerlemesini yakından takip etmek ve gerekli önlemleri almak için şantiye yetkililerinden bilgi aldı.

Yol yapım çalışmalarını değerlendiren Milletvekili Gül, Siirt'in her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da önemli yatırımlarla gelişmeye devam ettiğini ifade etti.

Siirt-Kurtalan kara yolunun tamamlanmasıyla birlikte bölgenin ekonomik ve sosyal açıdan büyük bir ivme kazanacağını belirten Gül, Siirt'in daha modern ve güvenli bir ulaşım ağına kavuşacağını vurguladı.

Gül, Siirt'in kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

SİİRT KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Erten ve yönetimiyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı  Bülent Erten, nezaketinden ve iyi dileklerinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.