Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gül ve Başkan Olgaç’tan Eruh'taki Alaaddin Mıddle East Petrol Arama Şirketine Ziyaret
banner229

AK Pari Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, Eruh Belediye Başkan V. Mehmet Ali Kayran, AK Parti İlçe Başkanı Ömer İnan ile birlikte Eruh ilçemizde petrol arama çalışmaları yapan Alaaddin Mıddle East Ltd şirketinin tesislerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar.

AK Pari Siirt Milletvekili Mervan Gül yaptığı açıklamada, huzur ve güne ortamına kavuşan bölgede petrol çıkarılmasının büyük önem taşıdığını söyledi.

İnceledikleri 2 kuyudan günde 200 varil ham petrol çıkarıldığını belirten Gül, "Bölgede petrol arama çalışmaları devam ediyor. Şu anda bir kuyuda 1600 metreye ulaşılmış sondaj gerçekleştiriliyor. İnşallah 2 bin 600 metreye ulaşıldığında bu kuyudan da gravite değeri yüksek petrole rastlanacak. Allah mahcup etmesin, bölgemizin ve ülkemizin kaderini değiştirecek çalışmalar yapmayı nasip etsin." dedi.

Eruh ilçemizde petrol arama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Gül, ilerleyen süreçte güzel haberler almayı temenni ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.