Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gül ve Başkan Olğaç, Basınla Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde Siirt AK Partinin zafer elde edeceğini belirten İl Başkanı Olğaç, "Teşkilatımızla birlikte Siirt merkez ve tüm ilçe ve belde belediyelerinin tamamını kazanmayı hedefliyoruz.

Milletimiz yararına gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz var bunların bir kısmını hayata geçirdik bazılarını da geçirmeye devam ediyoruz. Siirt, ilçe ve beldelerimizde gerçekleştirilen doğalgaz, altyapı ve istihdama yönelik projerimiz hayata geçiyor. Amacımız işssizliği en aza indirgemek." diye konuştu.

"SİİRT HALKININ SORUNLARIYLA SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER GÜN İLGİLENİYORUZ"

Her daim vatandaşın yanında olduklarını belirten Olğaç, "Siirt halkının sorunlarıyla her zaman yakından ilgileniyoruz ve en kısa sürede çözüm bulmaya çalışıyoruz. Siirt halkının sorunlarıyla seçimden seçime değil her gün ilgileniyoruz ve vatandaşımız da buna şahit oluyor. Hastanemizi geliştirmeye çalışıyoruz, Siirt-Kurtalan yolu, Siirt-Eruh yolu gibi yatırımları yakından takip ediyoruz. Amacımız Siirt halkımıza daha refah bir yaşam sunabilmek." diye konuştu.

"TÜM BAKANLIKLARIN KAPISINI TEK TEK ÇALACAĞIZ"

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül de meclis kanun teklifleri çalışmalarını tamamlayıp Siirt'in sorunlarıyla daha yakından ilgileneceğini belirterek, "Ankara'da yüzlerce vatandaşımız bizi ziyaret etti.

İl Başkanımız Olğaç ile birlikte tüm bakanlıkların kapısını çalıp Siirt için destek isteyeceğiz. Bunun için gece gündüz çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'nin millete hizmet yolculuğuna Türkiye Yüzyılı'nda da güçlü bir şekilde devam ettiğini belirten Gül, "Meclis'teki odamızda da kapımız herkese açık. Seçildiğimiz günden hemşehrilerimiz itibaren mutluluğumuza ortak oluyor.

Siirt'ten gelip bizzat bizleri ziyaret edip, sevincimize ortak olan ve gelemeyip telefon açan ve Siirt’te ziyaret edip tebrik edenlere tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum." şeklinde konuşan Gül, özellikle gece yarısından sonra gelen telefonlara büyük önem verdiğini ve bu telefonların acil bir duruma işaret ettiğini kaydetti.

Bir vatandaşın kendisini gece 02.00 sularında aradığını ve hastasının olduğunu belirttiğini aktaran Gül, o saatte Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olan Dr. Volkan Özel ile iletişime geçtiklerini ve Özel'in hastayla yakından ilgilenerek o saatte gerekli müdahaleyi yaptığını bildirdi.

Gül, fedakar doktor Özel'e bir kez daha teşekkür etti. En büyük hedeflerinin kente hizmet etmek olduğunu vurgulayan Gül, seçimden önce verdiğim tüm sözlerin arkasında olduğunu ve bunları yerine getireceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep erdemir 11 ay önce

22 yıldır devam eden ve köstebek yuvasına dönen siirt kurtalan yolunu Havaalanı rezateltini piyasa denetimsizliğini soran tek bir basın memnsubu oldumu olmamıştır bana dokunmayan yılan bin yaşasın