Bu haber kez okundu.

Milletvekili Gül, İl Genel Meclis Başkanı Bayram, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret ederek, ilimizde yapımı devam eden bütün yolların son durumları hakkında görüşme gerçekleştirdiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bakanımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, yapımı devam eden Siirt-Şirvan-Pervari, Siirt-Kurtalan-Batman ve Eruh-Fındık karayolu ile ilgili çalışmaların hızlandırılması konusunu görüştüğünü ayrıca ilimiz ile ilgili talepleri  ilettiğini söyledi.

Ulaştırma alanında ki projelerin tek tek ele alındığı ve olumlu geçtiğini belirten Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun ilimize yakın ilgi ve alakalarından ötürü de gönülden şükranlarını sundu.

Siirt’in her konuda eksikliklerini tamamlamaya, sorunlarını çözmeye gayret göstermeye devam ettiklerini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram da, İlgi ve alakasından dolayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür etti.

Ziyaretinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekilli Mervan Gül’e ve İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram’a teşekkür eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Siirt’in projelerine destek vereceğini belirterek Siirtlilere selamlarını iletti.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na Siirt Battaniyesine işlenmiş Türk Bayrağı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.