Bu haber kez okundu.

MHP Siirt Kadın Kolları Başkanlığına Zeynep Babaoğlu Getirildi
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt Kadın ve Aile Komisyon Başkanlığına Zeynep Babaoğlu getirildi.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen törende  konuşan MHP Siirt Kadın Kolları yeni Başkanı Zeynep Babaoğlu, partisinin kendisine verdiği görevden dolayı gururlu olduğunu ifade ederek, “İl ve ilçe başkanımızın teklifi ve genel merkezimizin onayı ile başkanlığa atanmış bulunmaktayım.

Bundan önce bu görevi yapan il kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar yapmış oldukları çalışma ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımak ve elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermektir” dedi.

2023 genel seçimlerine güçlü bir şekilde çıkmayı hedeflediklerini dile getiren Babaoğlu, “Bu görevin vatanıma, milletime, devletime ve tüm Siirt halkına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez yaptığı açıklamada;  “Bugün Kadın ve Aile Komisyon Başkanlığına (KAÇEP) sorumlusu olarak Sn. Zeynep Babaoğlu hanımefendi görevlendirilmiştir.

Kendisine bu kutlu vazife için muvaffakiyet ve kavrayış diliyoruz. Ayrıca yeni üyelerimizede aramıza hoş geldiniz diyoruz. Birliğimiz daim olsun diye konuştu".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.