Bu haber kez okundu.

MHP Siirt Kadın Kolları Aşure Dağıttı
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt Kadın Kolları teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla kurdukları stantta vatandaşlara aşure dağıtarak SMA Tip-1 hastası Eflin Lina Özer’e yardım topladı.

Andera Park Alışveriş Merkezi önüne kurulan stantta yapılan aşure dağıtımı öncesi topluca dua edilerek Kerbela şehitleri anıldı. 

MHP Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Karasu, "Muharrem ayi nedeniyle asure etkinligi düzenliyoruz. Bu ayin tüm Islam Alemine hayirlara vesile olmasini diliyorum. MHP İl Başkanımız Sayın Fatih Cantürk'ün talimatıyla yaptıkları bu etkinlikte MHP olarak sikintili günlerde milletimizin agzini tatlandirmak istedik." diye konustu.

Başkan Karasu, aşurenin "bereket" demek oldugunu belirterek, "Bizler de bu bereketten faydalanarak, halkımızla bir araya gelmek istedik." dedi.

Bu mübarek ayda kalplerimiz; Kerbela kadınları, şehitleri ve zulme direnen mazlumlarla atmaktadır. Muharrem ayı vesilesi ile yapılan ibadetlerin, tutulan oruçların Cenab-ı Allah tarafından kabul olmasını diliyorum. 

Başkan Karasu ayrıca bugün yapmış oldukları aşure etkinliğinde geçtiğimiz günlerde kendisi için kermes yaparak destek oldukları SMA hastası Eflin Lina Özer için stantlarına gelen hayırsever vatandaşların destek olduğunu söyledi.

Etkinliğe katılan EFLİN Lina'nın gönüllüleri Eflin Lina'ya vermiş olduğu desteklerden dolayı MHP Siirt teşkilatına teşekkür ettiler,

Açıklamanın ardından Başkan Karasu ve yönetimi vatandaşlara aşure ikram etti.

Yapılan Aşure ikramından memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar; Bu güzel çalışmadan ve ikramlarından dolayı MHP Kadın Kolları Başkanlığına teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.