Bu haber kez okundu.

MHP İl Teşkilatı İftarda Biraraya Geldi
banner229

  MHP Siirt İl Başkanlığı tarafından teşkilat yöneticileri ve partililere iftar yemeği verildi.

Bir alışveriş merkezinde düzenlenen iftar yemeğine, MHP İl Başkanı Fatih Canpolat, Merkez İlce Başkanı Nezir Merakçı, Cengiz Özbilici, Fatih Cantürk kalabalık, Muzaffer Furat ve partililer katıldı.

 İl Başkanı Canpolat, yaptığı açıklamada, Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin en yükseğe çıktığı ramazan ayında partililerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Vatandaşlarla her ortamda bir araya gelmeye çaba gösterdiklerini ifade eden Canpolat, şöyle konuştu:

"Mübarek ay ve günler insanımız arasındaki sevgi, saygı, birlik ve beraberliği hakim kılıyor. Müslüman kardeşlerimizin ibadetlerini yerine getirmelerine vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olarak toplumda huzur ve güvenin ortamını hakim kılmalıyız. Allah herkesin ibadetini kabul eyler inşallah. Dünyanın dört bir yanında zulüm gören tüm Müslüman ve Türk kardeşlerimizinde Allah yardımcısı olsun."

Anahtar Kelimeler:
SiirtMHPRamazanIftar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.