Bu haber kez okundu.

MHP İl Başkanı Cantürk'ten Taziye Mesajı
banner229
Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Fatih Cantürk şehit düşen özel harekat polis memuru Yalçın Yamaner için taziye mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Fatih Cantürk yayınladığı taziye mesajında;  PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada alçakça şehit edilen özel harekât polisimiz Şehit Yalçın Yamaner’e Allah’tan rahmet diliyor başta ailesi olmak üzere Siirt Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm güvenlik güçlerine başsağlığı diliyorum.
Ayrıca çatışmada yaralanan polis kardeşlerimize de acil şifalar dilerken, genelde ülkemizin özelde ilimizin huzuruna ve birlik, beraberliğine kast etmiş PKK’lı teröristlerin gerçekleştirmek istedikleri kötü niyetli emelleri son anda fark edip vatan ve millet için göğsünü siper eden aziz güvenlik güçlerine şükranlarımı en başta sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.