Bu haber kez okundu.

MHP İl Başkanı Cantürk, Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı
banner229
Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanı Fatih Cantürk Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.
Cantürk yayınladığı mesajında; terörü ve destekçilerini lanetliyoruz... "Türkiye yine kalbinden vuruldu. Yine masum canlar hedef alındı. 'Türkiye' ve 'Türklük' düşmanı odakların hain saldırıları Türk Milletinin sabrını sınıyor.. Medeniyet coğrafyamızı kan gölüne cevirenler ve onların aşağılık uşaklarından er geç hesap sorulacaktır..
Tarih boyunca benzer badireleri defalarca atlatan, ateşle her imtihanını şerefle veren Türk Milleti, elbette bu hain taarruzu da püskürtebilecek kudrettedir..
Tek bir şeye muhtacız; içerdeki kavga ve çekişmeleri bir kenara bırakıp büyük tehdidi omuz omuza göğüslemeyi başarmalıyız. Türk Milleti tarihinde böyle pek çok badireyi atlatmış, ihanetlerin hesabını görmüştür.
Ankara'da yaşanan bu alçakça saldırıyı şiddetle tel'in ediyor, şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar ve büyük Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.