Bu haber kez okundu.

MHP İl Başkanı Cantürk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Marakçı’yı Ziyaret Etti
banner229

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Fatih Cantürk,Merkez İlçe Başkanı Nezir Marakçı ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı’yı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, İlimizde sosyal hizmetlere ihtiyaç duyan vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalar halkında İl Müdürü Marakçı’dan bilgi alarak, ilimizde sunulan hizmetler ve şehit ve Gazi ailelerine yönelik gösterilen yakın ilgi ve alakasından ötürü Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı’ya teşekkür etti.

Cantürk, Aile ve Sosyal Hizmetler müdürlüğü ilimizde örnek bir kurum olduğunu ve ilimizde yapmış oldukları çalışmaları önemli bulduklarını ifade ederek, İl Müdürü Gökhan Marakçı’ya başarılar diledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı ise ziyaret esnasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Fatih Cantürk ve Merkez İlçe Başkanı Nezir Marakçı’ya nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini bildirerek teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.