Bu haber kez okundu.

Mezarlıklar Bayrama Hazır
banner229

Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında gelen mezarlıklar, temizlenerek, daha güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Siirt Belediyesi ekipleri, il genelindeki mezarlıklarda bayram öncesi temizlik çalışmalarını tamamladı.

Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki mezarlıklarda başlatılan bayram temizlik çalışmaları tamamlandı. Yabani otlar temizlenirken, çöpler de ekipler tarafından toplatıldı.

Hazır Hale Geldi

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile birlikte mezarlıklar içerisinde yol düzenlemesi ve muslukların yenilenmesi, otların biçilmesi ve ağaçların bakım işlemleri yapıldı.

Siirt Belediyesi, vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapacaklarını vurguladı.

Dikmek İsteyenlere Ücretsiz Fidan Verilecek

Bayramda mezarlık ziyareti yapacak vatandaşlarımızdan isteyene ücretsiz fidan dağıtımı yapılacağı ve geçen yıl uygulamaya başlanan mezarlıklarda merkezi sistem ile Arife günü olmak üzere Kuran okunarak gelen ziyaretçilere Kuran Kerim ziyafeti verilecektir. Bu sistem bayramda da devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Ölülerimize saygıyı takdir ediyorum, bize de saygı gösterip şu haşerelerden artık kurtulsak, lütfen yetkililer gerekeni yapsın.