Bu haber kez okundu.

Meslektaşımız Şakir Erol, Baykan’da AK Parti’den Aday Adayı Oldu
banner229

Baykanın Sesi Gazetesi Yaz İşleri Müdürü Şakir Erol 31 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti Baykan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Baykanın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şakir Erol, Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti Baykan ilçe Başkanliğında başvurusunu yapti.

Siirt il Genelinde AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında 31 Mart 2024'te yapilacak yerel seçimler için hareketlilik hiz kazandi. Seçim takvimin netlesmesinin ardindan Siirt Belediyesi ve ilçe Belediyelerine Belediye başkanı adayı olmak isteyenler il ve ilce Teşkilatlarına başvurularinı sürdürüyor.

AK Parti Baykan ilçe Başkanlığına meslektaşımız Şakir Erol, Baykan Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapti. Başvuru evraklarını da Baykan ilçe Başkanı Cahit Gümüş'e teslim etti.

AK Parti'den Baykan Belediye Başkan aday adayliği için başvurusunu yapan Şakir Erol, "insan odakli, ilkeli ve girişimci Baykan siyasetinin devam etmesi, Baykan siyaseti açisından da çok önemli bir konum arz edecek.

Baykan'ımızin sorunlarryla ilgili mücadele etmeyi, halkımizin beklentilerini yerine getirme hususundaki mücadelemizi artıran oranda, çalişmalarımiza hassasiyetle devam ettirmenin son derece kiymetli olduğu düsüncesi icerisindeyiz. Ben zaten Baykan'ımizin sorunlarinı yakından bildiğim için halkımızin da destekleri ile her konuda başarıli olacağımiza olan inancimı taşiyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.