Bu haber kez okundu.

Mervan Gül’den Tekstil Fabrikasına Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan ile birlikte Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliğinde kente kazandırılan Mat Triko Tekstil Fabrikası’nı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Siirt şehir merkezinde kurulan Mat Triko tekstil fabrikasının ilk etapta 60 vatandaşa iş kapısı sağlandığını belirten AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, bölgeye yatırım yapacak tüm iş insanlarını Siirt’e davet ettiğini söyledi.

Dicle Kalkınma Ajansı ve Siirt belediyesinin katkılarıyla açılan fabrikada ilk atapta 60 kişi çalıştığını belirten Milletvekili Gül, sayının her geçen gün artacağını belirten Gül,İki ay içerisinde de inşallah bu sayı 100 kişiye ulaşacaktır.

Özellikle burada triko anlamında üretim var. Bu üretimde çalışan bayanlarımız özellikle tamamen Siirtlilerden oluşuyor ve Siirt’in ekonomisine ciddi anlamda katkı sunuyorlar. Buradan yatırımcılara da çağrıda bulunmak istiyorum. Buraya gelin yatırımlarınızı yapın bizde elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazırız.

Siirt’teki yatırımların ülke ekonomisine ve Siirt istihdamına büyük katkı sağladığının altını çizen AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt’e yatırım yapmak isteyen yatırımcıları her türlü destekleyeceklerini belirterek, 'Siirt gelişiyor, büyüyor ve ihracat yapıyor. Ben süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederek,Mat triko yetkililerini kutladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.