Bu haber kez okundu.

Mervan Gül’den Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bakan Tekin'e "Hayırlı Olsun" dileklerini ileten Mervan Gül, bakanlığın Siirt'teki hizmetlerine ilişkin taleplerini iletti.

Siirt'teki eğitim projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaret ile ilgili bilgi veren Milletvekili Gül, "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’ ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennilerimizi ilettik ve değerli çalışmalarında başarılar diledik.

Ayrıca, şehrimiz Siirt'in gelişimi için destek taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımızın hassasiyetiyle şehrimizin ihtiyaçlarının karşılanacağına olan inancımız tam. Halkımızın refahı ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi için var gücümüzle çalışacağız inşallah" dedi.

Siirt'teki eğitim yatırımlarının AK Parti zamanında en yüksek seviyeye ulaştığını ifade eden Gül, en büyük yatırımın eğitime, çocuklara ve gençlere yapıldığını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.