Bu haber kez okundu.

Mervan Gül’den Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ederek ilimiz, İlçe ve beldelerimizle ilgili taleplerde bulundular.

Oldukça verimli geçen ziyarette, Siirt’e yapılan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a bilgiler verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.