Bu haber kez okundu.

Mervan Gül, DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin’le Yeni Yapılacak Havalimanını Görüştü
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Devlet Hava Meydanları (DHMİ) Genel Müdürü Hemşehrimiz Hüseyin Keskin’i ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Mervan Gül, Kurtalan ilçemizde yapılması düşünülen yeni Siirt Havalimanı için DHMİ Genel Müdürü Hemşehrimiz Hüseyin Keskin ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. 

Mervan Gül yaptığı açıklamada, İlerleyen süreçte daha somut adımlar atılarak Kurtalan ilçemizde yapılacak yeni Havalimanı  projesinide hayırlısıyla memleketimize kazandıracaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Hüseyin Keskin, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül’e teşekkür ederek yeni yapılacak Havalimanının takipçisi ve destekçisi olacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.