Bu haber kez okundu.

Mervan Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Görüştü
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül , Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen Milletvekili Gül, Siirt'in sorun ve taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileterek, kentin çeşitli yatırımlarıyla ilgili süreçlerin hızlandırılmasını talep etti.

İhalesi iptal edilen cezaevi, Siirt-Batman kara yolu ve yapılması planlanan Botan Köprüsü,Siirt Havalimanı gibi projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi veren Milletvekili Gül, kentin gelişimi ve yaşam kalitesi için yapılacak çalışmaların önemine vurgu yaparak, bu konuda destek istedi.

Erdoğan da Siirt'in sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiğini belirterek, çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasım ilkay 6 ay önce

EEE ne olmuş eski vekillerinizde sorunları ilettik paylaşımları yapmıyormuydu neyi çözdüler bunları gündeme getirecek babayiğit basın mensubu bekliyor memleketteki güzel insanlar