Bu haber kez okundu.

Mehmetçik İlköğretim Okulu Öğrencileri Başkan Taşkın'ı Ziyaret Etti
banner229

Mehmetçik İlköğretim Okulu 4-D Sınıfı öğrencileri Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Sınıf öğretmenleri Nusret Çelepçıkay öncülüğünde, 4-D sınıfı öğrencileri dersleri olan Belediyecilik konusunu öğrenmek ve daha fazla bilgi almak için Belediye Başkan Vekili TAŞKIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler, Başkan Vekili TAŞKIN’a belediye çalışmaları, belediyenin hizmet alanları, belediyenin görevleri gibi birçok konuda sorular sordular. Başkan Vekili Taşkın öğrencilerin sordukları sorulara tek tek cevap vererek belediyenin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Öğrenciler Belediye Başkan Vekili TAŞKIN’ın kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı memnun kaldıklarını söyleyip ve teşekkür ettiklerini dile getirdikten sonra hatıra fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.