Bu haber kez okundu.

Mehmetçik İftar ve Sahuru Nöbetleşerek Yapıyor
banner229

Terör olayları ve çatışmaların gölgesinde Siirt’in Eruh ilçesi Bilgili Kırmızı Tepe üs bölgesinde görev yapan asker iftarını açtı.

Eruh- Pervari sınırındaki Bilgili köyü Kırmızı Tepe üs bölgesinde konuşlu 3. Komando Tugay Komutanlığında görevli vatani görevini yapan askerler, elleri tetikte nöbet tuttukları üs bölgelerinde sırayla iftar ve sahur yapıyor.

Terörle mücadelenin aralıksız devam ettiği Siirt’in Eruh ilçesi Bilgili Kırmızı Tepe üs bölgesinde nöbet tutan Mehmetçikler ramazan coşkusunu evleri yerine görev yerleri olan üs bölgelerinde yaşıyor.

PKK'lı teröristlerin saldırılarına karşı güvenlik önlemlerinin en üst seviyeye çıkarıldığı bölgede Mehmetçik iftar vaktinde de elleri tetikte nöbet tuttukları mevzide sırayla oruç açıyor. 

İftar vaktinde ezanın okunmasıyla mevzide elleri tetikte bekleyen Mehmetçik, getirilen kumanya ile dua ederek orucunu açtığı sırada diğer silah arkadaşları nöbeti devralıyor.

Eruh- Pervari sınırındaki Bilgili köyü Kırmızı Tepe üs bölgesinde özellikle kırsal alanda hakim tepelerde oluşturulan nöbet kulesinde gören yapan Mehmetçikler, olası terör saldırılarına karşı termal kameralarla her türlü hareketliliği de yakından takip ediyor.

İftarı ve Sahuru da görev yerlerinde yapan korucular terör tehdidine karşı vatandaşların huzuru, vatanın bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.