Bu haber kez okundu.

Mehmet Dündar, AK Parti Eruh İlçemizden Aday Adayı Oldu
banner229

AK Parti'de 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte Devlet Memurluğundan istifa ederek, AK Parti’den Eruh İlçe Belediyesine talip olan Mehmet Dündar oldu.

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi hareketlilik de yavaş yavaş artıyor. Bu kapsamda Eruh Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan devlet memuru Mehmet Dündar oldu.

Mehmet Dündar bugün Eruh ilçesinde AK Parti ilçe binasına giderek Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftçi’ye dosyasını teslim ederek adaylık başvurusunda bulundu.

Mehmet Dündar neden aday aday adayı olduğunu “Herkesi kucaklamak, Eruh’umuza Ak Parti iktidarının nimetlerini daha fazla kazandırmak, Eruh’ta ticari ve sosyal hayatı daha güçlü hale getirmek için bu kararı almış bulunuyorum...”şeklinde açıkladı.

Tek amacının Eruh’ta yaşayan vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Dündar, “Halkımıza daha iyi hizmet edebilmek ve Eruh İlçemizi Ak Belediyecilik ile tanıştırmak için aday adaylığı dosyamı İlçe Başkanımıza sundum.

Kayyum Belediye Başkanı Kaymakam Murtaza Dayanç'a da yapmış olduğu büyük hizmetlerden dolayı teşekkür eden Dündar, Partimiz beni Eruh Belediye Başkan Adaylığına layık görürse, Eruh ilçemize yakışır projelerle çok kısa sürede ilçemizi Türkiye'nin marka ilçelerinden biri yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

Dündar, “Allah nasip ederde, görev bize tevdi edilirse, teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde el ele, kol kola ilçeme özverili, dürüst bir şekilde devletimizin, milletimizin tüyü bitmemiş yetimin hakkını hiç kimseye peşkeş çektirmeden kanunlar çerçevesinde yatırımlarımızı yapıp hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolunda en güzel şekilde kimsenin hakkını yemeden halka hizmet etmek için bir yola çıktığını ifade eden Dündar, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde de, Eruh halkının, çevremizin, yakın dostlarımızın talep ve teşvikleri ile Cenabı Allah’ın da inayeti ile belediye başkanlığı görevine talip olmuş bulunmaktayız.

Görev verildiği takdirde şahsım ve ekibim olarak devam eden yatırım ve hizmetlerin tamamlanması noktasında gayret sarf etme düşüncesindeyiz. Bunun yanında hayata geçirmeyi planladığımız projelerimle Eruh ilçemizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için ilçenin tüm bileşenleri ile birlikte istişareler yapıp el ele vererek, gece gündüz gözetmeden çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, Mehmet Dündar’ın başvuru dosyasını teslim alırken hayırlı olmasını dileyerek, kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Dündar’a bu kararının hayırlı olmasını dileğiyle, bu mücadelesinde kendisine başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed Dündar 5 yıl önce

Hayırlı olsun