Bu haber kez okundu.

Marina Balık Evi,Cuma Günü Balık Sezonunu Açıyor
banner229

Av yasağının sona ermesiyle birlikte Siirt’te Marina Balıkçılıkta tezgâhlar Cuma günü balık çeşitleriyle şenlenecek.

İşletmeciliğini Selim Ete’nin yaptığı Marina Balık Evi yeni sezona Cuma günü giriyor.

1 Eylül itibari ile av yasağının kalkmasının ardından Marina Balık Evi Tezgahlarını Cuma gününden itibaren balıklarla süsleyecek.

Marina Balık Evi yetkilisi Selim Ete, Balık fiyatların vatandaşların kesesine göre olacağı ifade ederek, Millet bu sene bol bol Marina Balık Evinde balık yiyecek. İnsanlara, bu sene Allah nasip ederse, uygun fiyata balık yedireceğiz. 8 Eylül Cuma günü itibari ile balık satışlarının başlayacağını söyledi.

Yıllarını balıkçılığı atayan Türkiye’nin her denizinden balık temin eden balıkçı Selim Ete tarafından Siirt Kurtalan Caddesinde Karayolları Şubesi karşısında hizmet veren Marina Balık & Et Balık ferah ortamı ve sunduğu bol çeşitle deniz ürünlerini sevenlerin uğrak mekanı olmaya başarmıştı.

Her çeşit balık, kalamar, istiridye ve diğer deniz ürünlerinin en leziz şekilde Siirtlilerin damak zevklerine hitap edecekleri ni belirten Selim Ete kaliteli deniz ürünleri konusunda iddialı olduklarını belirtti.

ADRES: MARİNA BALIK EVİ KURTALAN CADDESİ KARAYOLLARI KARŞISINDA

REZERVASYON VE SİPARİŞ İRTİBAT TELEFONLARI

Selim Ete : 0 531 033 55 77

İş : 0 484 224 21 22

NOT: EVLERE SİPARİŞ ALINIR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.