Bu haber kez okundu.

LPG Tankının İçerisinde 15 Kilo 240 Gram Eroin Ele Geçirildi
banner229

Siirt'te polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, LPG tankı içerisinde 15 kilo 240 Gram eroin ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada,Emniyet Müdürlüğümüzce “Narkotik Suçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;06.12.2018 günü yapılan çalışmalar esnasında durdurulan bir araçta LPG tankının içerisinde zulalanmış vaziyette, 29 paket halinde 15,240 gram eroin maddesi olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Tacirlerine yönelik mücadelemiz aralıksız devam etmekte olup, Narkotik suçlar ile mücadelede yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i aramaları veya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ait WhatsApp ihbar hattı olan “0552 155 56 56” nolu telefondan bize ulaşmaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
toptacı 5 yıl önce

sayın emniyet müdürüm olayın en büyük faylı meşur siirt teki hurdacılar bunu siiz iyibilmelisınız bu hurdacıları iyice gözetime alın ve takibe alın sizden siirt olarak rica ediyoruz