Bu haber kez okundu.

Lokman Özcan, Ak Parti Siirt  Milletvekili Aday Adayı Oldu
banner229
     AK Parti Pervari eski İlçe  Başkanı Lokman Özcan, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Siirt’ten Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 
Pervari AK Parti İlçe Başkanlığını yapmış Lokman Özcan ,7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği için Aday Adaylık başvurusunu AK Parti İl Başkanı F.Özgür Çalapkulu'na yaptı.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Özer, İl Encümeni Cihangir Bayram, Pervari AK Parti İlçe Teşkilatı, Eruh AK Parti İlçe Başkanı Cevher Çiftçi, Eruh AK Parti İlçe Teşkilatı ve Pervari'den kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte, aday adaylık için başvurusunda bulundu.
    AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, başvuruyu alırken,  Aday Adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, ilimizin 3 Milletvekili  sıralamaya gireceğinden ve partiye olan büyük teveccühden dolayı sayının fazla olacağını ve herkesin huzurunda başvuru yapan bütün aday adaylarından verilmemesi durumunda çalışma sözü isteyerek kazananın AK Parti olacağının mesajını verdi.
      AK Parti Milletvkili Lokman Özcan yaptığı açıklamada; Siirt'ten Milletvekilliği için Aday Adaylık başvurumu yaptığını, Adaylığımı düşünürken öncelikli olarak Pervarili Hemşehrilerimin rızasını alarak, sonra İlçe teşkilatlarımızın onayını aldıktan sonra İl Başkanımız ve İl Teşkilatında olan arkadaşlarımında onayını alarak bu işe talip olduğunu söyledi.
     Lokman Özcan, aday belirleme sürecinin sonunda adaylığım kabul edilir veya edilmez, ben AK Partinin bir hizmetkarı olacağını ve öylede devam ederek seçim çalışmalarının her alanında yer alacağımı ifade etti.
    AK Parti Milletvekili Aday Adayı Lokman Özcan, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.