Bu haber kez okundu.

Lokman Özcan, 24 Haziran Seçimleri Yeni Bir Dönüm Noktası Olacak
banner229

Türkiye 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gidiyor. Bu kapsamda Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Siirt Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Lokman Özcan, 24 Haziran seçimin önemine dikkat çekerek, AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Lokman Özcan, Siirt’te de yaşamış biri olarak memleketimin sıkıntılarını biliyorum. Memleketimin sıkıntılarının giderilmesiyle ilgili üzerime düşeni elimden geldiğince yapmaya hazırım. Mevkiler makamlar geçicidir. Mevkide makamda ancak aziz milletimize ve siz değerli Siirtliler hizmet içindir.

Lokman Özcan, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerin önemine dikkat çekti.

16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde kabuğunu kıran, her alanda büyüme ve güçlenme gösteren Türkiye'nin, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirten Özcan, bu istikrarlı büyümenin artarak devamı için 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

90 yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca kangrenleşen ve bir türlü çözülemeyen birçok sorunun AK Parti iktidarı döneminde çözüldüğünü ve bunun dış mihraklarca kabul edilemediğini aktaran Lokman Özcan; “Bu yüzden her fırsatta iç karışıklığı tetikliyorlar, her fırsatta taşeron örgütlerle ülkeyi kaosa sürüklemeye kalkışıyorlar.

Eski Türkiye'nin devamını isteyen Batı, güçlü bir Türkiye'yi kendileri için risk kabul ediyor. Zayıf, kendilerine muhtaç, emir eri gibi hareket edecek bir Türkiye istiyorlar ve Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderin varlığından son derece rahatsızlar.

Bu yüzden de ülke içinde ve ülke dışında her türlü saldırıyı gerçekleştiriyorlar, dünya arenasında türlü komplolarla Türkiye'nin elini zayıflatmaya ve yalnızlaştırmaya çabalıyorlar. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, kimlerle işbirliği yaparlarsa yapsınlar, bu asil milletin desteğiyle bugünlere gelmiş olan AK Parti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da da sandıktan güçlü şekilde çıkacak ve ‘Yeni ve Güçlü Türkiye' misyonunu sürdürecektir.

Tüm saldırılara rağmen, milletimizin desteğiyle istikrar sürecek, Türkiye büyümeye devam edecektir” diye konuştu. Sosyal, kültürel, ekonomik ve daha birçok alanda büyüyen Türkiye'de, Siirt’inde bunlardan nasiplendiğini anlatan Lokman Özcan, bunun yeni dönemde daha da yoğunlaşacağını dile getirdi.

Özcan, “İstişareye dayalı, kucaklayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla hizmet etmeye talibiz. Çalışma hayatım boyunca edindiğim bilgi ve tecrübeleri, ülkemizin ve ilimizin geleceği için sarf edeceğimi belirtmek istiyorum.” 15 Temmuz'da darbecilere dersini veren halkın 24 Haziran'da da gerekli cevabı sandıkta vereceğine inandığını dile getiren Lokman Özcan; “Türkiye'nin kaybetmesini isteyenlerle, milletimizin seçimi olacak.

Yalanlarla dolu iftira kampanyalarına itibar etmeden, kirli ittifaklara karşı, aziz milletimizin tek yürek olup sandıkta gerekli cevabı vermesini bekliyoruz. Ve inanıyoruz ki, ülkesini sevenler, millet sevdalılarına yeniden görev tevdi ederek güçlü yarınlara ışık tutacaktır. İman etmişiz ki, zafer inananlarındır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.