Bu haber kez okundu.

Kuzu Grup'tan Deprem Bölgesine Yardım Eli
banner229

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle birçok ilden yardım ve destekler sürüyor.

Kuzu Grup ilk etapta 30 bin kumanya, 20 adet Vinç, 40 adet iş makinası, 5 kamyon odun,100 adet jeneratörü Hatay'a gönderdi.

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu yaptığı açıklamada; böylesi zor günlerde herkesin imkanları dahilinde yardım yapması ve yaşanan acıları dindirmesi gerektiğini ifade etti.

Kuzu, depremin tüm yurtta acı ve gözyaşına neden olduğunu belirterek, Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet; milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu zor zamanlarda birlik ve beraberliğimizi göstermeli tek yumruk olmalıyız.  Hamdolsun ki deprem anından itibaren başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, milletimizin el ele vermesiyle yaralarımızı sarmak adına çok önemli adımlar atıldı.

Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşanan bu felaketin altından kalkacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyor; vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’ ifadelerini kullandı.

Kuzu Grup olarak ilk etapta 30 bin kumanya, 20 adet Vinç, 40 adet iş makinası, 5 kamyon odun,100 adet jeneratörü Hatay'a gönderdiklerini belirten Güven Kuzu elimizden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan çelikler 1 yıl önce

Allah hayırlarını kabul etsin insan olan herkes imkanına göre deprem bölgesine yardım etmeli yardım gönderen herkesten Allah razı olsun Allah bir daha böyle afet yaşatmasın

Misafir Avatar
Ahmet öğretmen 1 yıl önce @Ercan çelikler

Hele şükür bir hemşehrimizin güzel ve siirtlilerin göksünü kabartacak bir haber içeriği yapılmış nasıl olmuş diye düşünüyorum ve araştırma gereği duyuyorum tebrik ederim sayın kuzu ailesini Allah daha çok versin

Beğenmedim! (0)
Avatar
hazar 1 yıl önce

pretty forum.