Bu haber kez okundu.

Kuzu Grup, JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea Açıldı
banner229

Kuzu Grup, İstanbul Ataköy sahilinde yaptığı JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea’nın açılışı yapıldı.

Açılışa Maliye Bakanı Nurettin Nebati, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve çok sayıda davetli katıldı.

Dünya çapında kişiye özel lüks kavramıyla özdeşleşen marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Kuzu Grup SeaPearl'de açtı.

Maliye Bakanı Nurettin Nebati, tesisin hayırlı olması dileğinde bulunup beraberindekilerle kurdele keserek, otelin açılışını yaptı.

Açılışa katılan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,yapılan bu yatırımın ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, yaptığı açıklamada, "Hemşehrimiz Güven Kuzu ve  ailesinin İstanbul Ataköy’de açmış olduğu JW Marriott otelin açılış programına katıldık, yapılan bu yatırımın ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim." dedi.
Siirt TSO Başkanı ve Kuzu Grup CEO'su  Güven Kuzu da yatırımın hayırlara vesile olmasını dileyerek, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.