Bu haber kez okundu.

Kuzu Grup Dünyanın En Büyük Müteahhitleri Arasında 136. Sırada
banner229

Kuzu Grup 2021 ENR Dünyanın En Büyük 250 Mütteahiti sıralamasında bu sene de 6 basamak yükselerek 142. sıradan 136. sıraya yükseldi.

Tüm dünya tarafından takip edilen rapor ile ilgili açıklama yapan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, 142. sıradan 136. sıraya yükselmenin haklı gururu içerisindeyiz. “İnşaat sektörümüz, uluslararası platformlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.
Dünyanın her yerinde prestijli projelere imza atan sektörümüz, Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Ülkemizin adını böyle önemli platformlarda görmek bizim için gurur verici. Yurt içi ve yurt dışında çok sayıda proje hayata geçiren Kuzu Grup olarak bu yıl 6 basamak yükselerek, ENR listesinde 136. sırada yerimizi aldık. 

Yeni projeler üstlenerek, dünyada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz.” dedi.  

Tamamlanan 500’ün üzerinde proje ve 100 binden fazla konuta sahip olduklarını belirten Kuzu, bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projeler ile ülkemizin başarısına katkı sağlamaktan gurur duyduklarını sözlerine ekledi. Kuzu, Ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeye her zaman devam edeceklerini söyledi.

Yaklaşık 79 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Grup, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 2020 yılında 142’inci sırada yer almıştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.