Bu haber kez okundu.

Kuzu, Ankara’daki Terör Saldırısını Kınadı
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Ankara’daki terör saldırısını kınayan bir mesaj yayımladı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef alan eylemlerin amacına ulaşamayacağını belirtti.
STSO Başkanı Kuzu, Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilgili yaptığı açıklamada terörden ve kargaşadan medet umanların bu eylemlerle bir yere varamayacağını söyledi.
 Patlamada ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa dileyen Kuzu, Patlamada hayatını kaybeden her can arkasında ya bir yetim ya da öksüz bıraktı. Milletimizin ve ailelerinin başı sağ olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyorum.
terörü ve terörden beslenenleri bir kez daha lanetliyorum. Türkiye’nin kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek.Türkiye’nin birlik ve beraberliğini hedef alan eylemler amacına ulaşamayacaktır" ifadelerini kullandı.
 Başkan Kuzu, saldırının ülkenin kardeşliğine ve huzuruna yapıldığını vurgulayarak, provokasyonlara da prim verilmemesi gerektiğinin altını çizerek,  Sağduyuyla hareket edip gelişmeleri takip etmek gerektiğini kaos ortamından faydalanmak isteyenlere fırsat vermemek gerektiğini kaydetti.
STSO Başkanı, ülkenin doğusundan batısına herkesin birlik ve beraberlik mesajları vererek şerden nemalanmak isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmasını isteyerek, böyle günlerde her zamankinden daha fazla kenetlenilmesi gerektiğini de ifade etti.
STSO Başkanı Kuzu, Ülkemizde bir an önce, barış ve huzur ortamının sağlanmasını istiyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Ülkemizin başı sağ olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.