Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Yapılacak Olan Havalimanın Çed Raporu Acıklandı
banner229
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Kurtalan da yapılması planlanan Havalimanı için hazırladığı ÇED raporunu yayınladı.
Kurtalan da yapılaması planlanan Kurtalan Havalimanı projesi Çed raporu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, proje komisyonu tarafından yeterli bulunduğunu açıkladı.
Yapılan açıklamada Kurtalan da gerçekleştirilmek istenilen havalimanı projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu, hazırlanarak halkın da görüşünü alınması için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on (10) gün süreyle askıya alınma işlemini başlattı.
Yerel halk tarafından gelebilecek şikayet veya taleplerinde değerlendirileceği askı süresi sonrasında komisyon son kararını verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Temer 6 yıl önce

Kurtala-gurgoze koyunde yapilmasi dusunulen hava alani project hakkinda yapilan yorum ve elestirilerin cogu asilsis ve yalan beyanlar istemiyen sahislar kendilerine ait olmadigi halde arazi ekip biciyorlar o yuzden istemiyorlar.

Avatar
eynikli 6 yıl önce

gügözede havalanına karşı gelenlerin hepsinin arazinin tapularıyokve devletimize verilen dilekçelerin hepsi sahte imzayla atılmış ve okuma yazma bilmeyenlerdende size kaymakamlıktan yardım adı altın da alınan imzalardır kurtalan savcıların dikatine ve bu bir suç duyurusudur

Avatar
Elif 6 yıl önce

Yapilmasini istiyoruz insAllah yapılır da insanların hayatı kurtulur cunku o köyde cok. Fakir insanlar var hepsinin hayati. Değişecek lütfen yapılsın sadece kendinizi düşünmeyin bırakın yapsınlar

Avatar
Mesut kurtalan 6 yıl önce

Çed raporuna göre kurtalanda yapılacak havalimanı 2012 de yapımına başlanacaktı en geç 2015 te tamamlanacaktı ve yıl 2018 oldu daha ortada Hiç birşey yok maalesef bunlar vaad olarak kalıyor.

Avatar
emin demir 4 yıl önce

hayırlı olur inşalalah iptal olan oçak seferlerini doymayız artık insanlarımız rahat gider gelir devletimize ve siirtimize + kurtalanımıza hayırlı olsun.