Bu haber kez okundu.

Kurtalan’da Polis Haftası Kapsamında İftar Programı Düzenledi
banner229

Emniyet teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü kutlamaları Siirt il merkezi ve ilçelerinde devam ediyor.

Kurtalan ilçesinde ki kutlamalar da ilçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir beraberindeki heyetle birlikte kaymakam Çağlar Tekin tarafından kabul edildi.

Heyet üyeleri Kaymakam Tekin'e çiçek sundu. Kaymakam Tekin heyetin şahsın da emniyet teşkilatının bütün mensuplarının günlerini kutladı.

Kurtalan Kaymakamlığı tarafından Polis Haftası münasabeti ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personellere İftar yemeği verildi

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, eşi Merve Taştan Tekin  ile birlikte Polis Haftası ve Mübarek Ramazan Ayı münasebeti ile Kaymakamlık tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerine yönelik düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programında konuşan Kaymakam/Başkan V. Tekin, "Türk Polis Teşkilatı 177 yıldır büyük bir özveri ve fedakarca ülkemizin dört bir tarafında hizmet ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri ifa eden tüm emniyet mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Emniyet teşkilatımızın 177’incı kuruluş yıl dönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd eder, görevleri başındaki tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.