Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Engelliler İçin Etkinlik Düzenlendi
banner229
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından engellilere yönelik etkinlik düzenlendi.
Bahçe Saray Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, her insanın bir engelli adayı olduğunu söyledi.
Engellilerin toplum tarafından desteklenmesi gerektiğini belirten Karaatay, "Engeller, birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşmayla aşılır. Biz Kurtalan Belediyesi olarak bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi. Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Belediye Başkanı Karaatay’a engelli vatandaşlara yönelik yaptığı yardımlardan dolayı plaket vermesinin ardından rehabilitasyon merkezi öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler sergilendi.
Program, Karaatay ve Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) Siirt İl Temsilcisi Adnan Sevgili tarafından Serhat Yılmaz, İsmail Olcay ve Mehmet Kaya adlı engelli vatandaşlara ikisi akülü olmak üzere 3 adet tekerlekli sandalye hediye etmesiyle sona erdi. Programa, Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçede faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezleri eğitimcileri ve öğrencileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.