Bu haber kez okundu.

Kurtalan’da Covid 19 İle Topyekün Mücadele ve Aşılama İçin Geniş Katılımlı Toplantı Yapıldı
banner229

Kurtalan İlçemizde Covid-19 Salgını ile mücadelede ilçenin tüm kesimlerinin katılımı ile geniş katılımlı bir toplantı icra edildi.

Baykan Kaymakamı/Kurtalan Kaymakam V. Mehmet Tunç başkanlığında, Kurtalan Beyazsaray Konferans Salonunda “Covid-19 ile Topyekün Mücadele Aşılama ve Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda; ilçede Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, vaka sayısı ve aşılama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Covid-19 salgını ile mücadelede kritik bir döneme girdiklerini ve topyekün bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini belirten Baykan Kaymakamı  / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde ilçemizde de artış göstermesi nedeniyle tedbir ve önlemlerin sıklaştırılması yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulunarak, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Salgınla mücadele ve aşılama çalışmaları konusunda köy ve mahalle muhtarlarına büyük görevler düştüğünü ifade eden Kaymakam Tunç, muhtarlara, imamlara, güvenlik korucularına ve köylerdeki öğretmenlerimize aşılama çalışmaları kapsamında sağlık çalışanlarımız ile entegre halde çalışmaları konusunda talimat verdi.

Muhtarlarımızın, imamlarımızın devletimiz ile vatandaşlar arasında en önemli köprü görevi gördüğünü ve bu kapsamda da vatandaşlara aşılama çalışmaları konusunda sağlık çalışanlarımız ile topyekün ortak hareket ederek gerekli bilgilendirmeleri yapmalarını konusunda talimat verdi.

Toplantıya Baykan Kaymakamı V. Mehmet Tunç başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü Gülistan Çakır, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Vehbi Yağız, İlçe kurum müdürleri, Kurtalan Belediyesi birim amirleri, mahalle ve köy muhtarları ve ilçe müftülüğü personelleri katıldı.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.