Bu haber kez okundu.

Kurtalan’da 3 Aralık Depremi Sonrasında Devam Eden Süreç ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
banner229

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın başkanlığında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül, İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri Faysal Ceylan ve Cahit Sevgili, ilgili kurum müdürleri ve personellerin katılımı ile Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda köy ve mahalle muhtarlarına 3 Aralık 2020 de ilçemizde yaşanan deprem sonrası yapılan hasar tespit çalışmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

3 Aralık 2020 tarihinde Kurtalan ilçemizde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrasında oluşturulan ekipler tarafından ilçe merkezi ve köylerde hasar tespit çalışmaları yapılmıştı.

Meydana gelen deprem sonrasında vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için büyük bir titizlikle yapılan hasar tespit çalışmaları sonucunda binaların hasarsız, az hasarlı, orta hasarlı ve ağır hasarlı olarak raporlandığı ve bu şekilde gruplara ayrıldığı belirtildi.

Yapılan hasar tespit çalışmaları konusunda vatandaşların 30 günlük süre içerisinde itiraz haklarının bulunduğunu ve bu itirazlarını E-devlet sistemi üzerinden ya da Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nde oluşturulan itiraz merkezlerine giderek yapabilecekleri ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.