Bu haber kez okundu.

“Kurtalan Okusun” Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi
banner229

Kurtalan kitap okuma kulübü gönüllülerince “Kurtalan Okusunkitap okuma etkinliği düzenlendi.

Kurtalan İlçemizde farkındalığı artırmak ve halkı okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlediği etkinliğin 14.sü gerçekleştirildi.

Kulüp başkanı Rênas Vedat Mağat , Nermin Karataş ve Zeynep Kutluk önderliğindeki gençler bir araya gelerek kitap okuyor ve kitap okuma endeksli oyunlar oynayarak hoşça zaman geçiriyorlar.

Sosyal mesafe ve maske takma ile hijyen kurallarına uyularak yapılan son etkinlikte kitap okumanın yanı sıra “mendil var kimde “adlı oyun “ Kitap var  kimde”  şeklinde uyarlanarak oynandı. Etkinliğe katılan gençlere esnafların desteği ile çeşitli ikramlarda da bulunuluyor.

Kurtalan Kitap Okuma Kulübü tarafınca düzenlenen,“Kurtalan Okusun” adlı kitap okuma etkinliğine AK Parti Kurtalan ilçe Başkanı Haşim Karatay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akkurt, ilçe Kadın kolları Başkanı Yeşim Uğur ve teşkilat mensupları katılım gösterdi.

AK Parti Kurtalan ilçe Başkanı Haşim Karatay, “Kurtalan Okusun” organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.