Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Modern ve Estetik Çeşmeler Yapıyor
banner229

Kurtalan Kaymakamlığı geleneksel Türk kültürünü yansıtan vazgeçilmez değerlerden biri olan çeşmeleri köylerde vatandaşların hizmetine sundu.

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğünce, Kurtalan ilçemize bağlı 10  köyümüze geleneksel Türk kültürünü yansıtan ve vazgeçilmez değerlerimizden biri olan çeşmeleri vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın yaptığı açıklamada, Köylerimizde yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde hizmete sunulacak estetik görünüme sahip çeşmelerin köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni etti.

Köylerin şehirlerden farkının olmaması için altyapı çalışmalarını yürüttüklerini vurgulayan Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, köylere geleneksel kültürümüze bağdaşır modern ve estetik çeşmeler yapmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Yaptıkları çalışmalar ile köylere tersine göçün başladığına da dikkat çeken Aydın, program dahilinde başka köylerde de çeşmeler yapacaklarını kaydetti.

Çeşmelerin kendileri için vazgeçilmez olduğunu belirten vatandaşlar, kısa zamanda yapılarak hizmete alınan çeşmelerden dolayı Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğüne teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.