Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Esnafın Sorunlarını Dinledi
banner229

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın Kurtalan esnafıyla Belediye konferans salonunda bir toplantı yaptı.

Toplantıda esnafın sorunlarını dinleyen Kaymakam Aydın, sıkıntılarınız varsa her zaman için esnafıma kapım açıktır ne sıkıntılarınız varsa elbirliğiyle çözelim dedi. Düzenlenen toplantıda esnaf ve vatandaşlar söz alarak talep ve şikâyetlerini iletme fırsatı buldu.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyip çözüm önerilerini istişare etmek üzere Kurtalan Belediye Konferans salonunda  Kaymakam/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Esnaf  Buluşması” toplantısı gerçekleştirerek  esnaflarla bir  araya geldi.

Kaymakam Aydın, toplantıya katılan esnaflara, yaptığı projeleri anlattı, Kurtalanlıların kaynaklarını Kurtalanlılara  tahsis edip Kurtalanlıların yararına olan işlerde kullanmanın derdinde olduklarının altını çizdi.

Aydın;  "Bu yıl ilçe merkezinde uygulayacağımız projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere  esnafımızla bir araya geldik. İstişare ve fikir alış verişinde bulunarak, karar veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Atacağımız her adımda, konunun uzmanları ve alanın ilgili yetkilileriyle mutlaka istişare ediyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Esnafımızı ilgilendiren konularda da, yine sizler gibi değerli esnaflarımızla bir araya gelip, hem birikimimizi artırıyor ve projelerle ilgili bilgi veriyoruz. Bu işbirliği anlayışını sürekli ve canlı tutmaya devam ederek, Kurtalan  ekonomisi için hep birlikte seferber olacağız."dedi.

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, '' Toplantıda oda Esnaf arkadaşlarımız ile sürekli sahada sorunlarını  biliyor ve takip ediyoruz bu toplantıda Kaymakam/Belediye Başkanı Aydın esnaflarımızı ve oda başkanlığımızı davet etti fikir ve görüş alışverişinde bulunuyoruz.Kaymakamımız ve Belediye  Başkanımız her zaman olduğu gibi bugün de esnafımızın sorunlarını dinledi. Bize her anlamda yardımcı olan Kaymakam/Belediye Başkanımıza esnaflarımız adına teşekkür ederim.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.