Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı/Başkan V. Aydın, LGS Siirt Birincisi Dlyar Safo’yu Ödüllendirdi
banner229

2021 Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’nda(LGS) bütün soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan ve Türkiye birincileri arasına giren Kurtalan  Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Dlyar Safo, ailesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ile birlikte Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Konu ile ilgili konuşan Kaymakam/Başkan V. Aydın, “Ülkesindeki iç savaş nedeniyle 2015'te ailesiyle birlikte ilçemize gelerek yerleşen ve eğitimine burada devam eden Dlyar Safo adlı öğrencimiz girdiği LGS Sınavında bütün soruları doğru cevaplayı 500 tam puan almıştır.

Bütün sıkıntılara rağmen düzenli ve azimli çalışması sayesinde bu başarıyı elde etmiştir. Azmedince başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Buna Dlyar adlı öğrencimiz en güzel örnektir. Ülkemizdeki ve dünyadaki bir çok çocuğa örnek ve ilham kaynağı olacaktır.

Öğrencimizin LGS’de gösterdiği başarı bizleri son derece mutlu etti. İnşallah bu şekilde devam ederek çok daha iyi başarılar elde edecektir. Dlyar ve onun gibi bütün çocuklara desteğimiz devam edecektir” dedi.

Başarılı öğrenci Dlyar Safo ile yakından ilgilenerek, LGS Sınavın’da gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam/Başkan V. Aydın, Türkiye birincisi Dlyar Safo ve sınavda gösterdiği başarı ile Fen Lisesini okumaya hak kazanan kardeşi Delan Safo’yu çeşitli hediyeler ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Kaymakam/Başkan V. Aydın, öğrencilerin anne ve babaları başta olmak üzere, başarıda emeği bulunan okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.