Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Gökdoğan Yunuslar Mezrasını Ziyaret Etti
banner229
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, İlçe Tarım Müdürü Bedrettin Ekinci, İl Tarım Müdür Yrd. Asım Şen, İlçe Tarım Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Uğur Nergiz ve Veteriner Hekim Mehdi İdem, Proje Koordinatörleri Osman Türkmen ve Şengül Yavuz ile beraber İlçemize bağlı Gökdoğan Köyü Yunuslar Mezrasını ziyaret etti.
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, M.Sabit Ceylan ve Adil Ceylan’a ait olan seraları, bodur elma bahçesi, büyük baş hayvan tesisi (süt inekçiliği) ve süt işletmeciliği tesislerini gezerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.
Kaymakam Ateş, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Esnaf ziyaretleri kapsamında Uyanık Kardeşlerin sahibi Adil Uyanık, Uluşık Yapı Dekorasyon sahibi Ercan Uluşık ve Halk Terzihanesi sahibi Adil Örün’e ziyarette bulundu.
Kaymakam Oktay Ateş, esnaflarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Kaymakam Ateş, ayrıca çayevinde vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.