Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı Aydın’ın Depremzedelere Yardım Çağrısı İlçe Halkı Tarafından Karşılık Buldu
banner229

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada depremi yaşayan İzmirlilere destek olmak adına Kurtalan halkına çağrıda bulundu.

Aydın, yaptığı açıklamada, “Değerli Kurtalanlılar; İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yeni battaniye ve gıda yardımları; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kabul edildi.

‘HALK SEFERBER OLDU’

Aydın’ın çağrısı üzerine İlçe halkı seferber oldu. Rekor bir katılımla toplanan gıda maddeleri standart gıda kolileri haline getirilerek bağışlanan yeni battaniyeler ile birlikte depremzedelere ulaştırılmak üzere Siirt İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.

Toplanan yardımların, Valiliğimizin ( AFAD) koordinesinde İzmir’e ulaştırılacaktır. Devletimiz ve aziz milletimiz tüm imkânlarıyla afetzedelerin yaralarını sarmak, ihtiyaçlarını karışlamak için seferber olmuştur. Yaptığınız yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah aziz milletimizi her türlü afetlerden korusun” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.