Bu haber kez okundu.

Kurtalan Kaymakamı Ateş, Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti
banner229
Kurtalan İlçemizde göreve başlayan yeni ilçe kaymakamı Oktay Ateş, eğitim kurumlarını ilçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ile beraber ziyaret edip okulları denetledi. Devam eden eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kurtalan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Erkek Yurdu, Albayrak ilk/orta okulunu, Atatürk ilk/orta okulunu, Kurtalan Anadolu Lisesi ve Yurt inşaatı, Fatıma Zehra ve ibni Sina Mesleki Teknik Anadolu liselerini gezdi.
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, Eğitim kurumu ziyaretlerinden memnun bir şekilde ayrılıp öncelikleri arasında eğitimin birinci sırada olduğunu belirtti.
Eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve eğitim ortamının iyileştirilmesi için yapılacak çalışmalara ve ortaya konulacak olan projelere destek vereceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.