Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemize Sanayi Sitesi Yapılıyor
banner229

Kurtalan İlçemizde Yapılması Planlanan Modern Sanayi Sitesi ile ilgili Fizibilite Raporunun Hazırlanması Proje Sözleşmesi,Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan V.  İhsan Emre Aydın ve Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı’nın katılımları ile Kurtalan Belediye Toplantı Salonunda imzalandı.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Kurtalan Kaymakamı/Başkan V.İhsan Emre Aydın, DİKA Genel Sekreteri Ahmet Alanlı ile birlikte Kurtalan Modern Sanayi Sitesinin yapılacağı alana gidip incelemelerde bulunarak ilgili personellerden bilgi aldılar.

 Kurtalan Kaymakamı/Başkan V.İhsan Emre Aydın, Kurtalan Belediye Başkanlığı ve Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile ilçemizde yapılaması planlanan Modern Sanayi Sitesi’nin hayata geçirilmesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması ve projenin hayata geçirilmesi ile ilçemizde uzun süredir ihtiyaç duyulan bu eksiklik giderilmiş olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.