Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde “Yaşlılara Saygı Haftası” Dolayısı İle Ziyaretler Gerçekleştirildi
banner229
Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Kurtalan Kaymakamlığı, İlçe sınırları içerisinde yaşayan 70 yaş ve üstü yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ettiler.
Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, İlçe yazı İşleri Müdürü Nejdet Eviz ve İlçe Tarım Müdürü Bedrettin Ekinci ile beraber “Yaşlılara Saygı Haftası “ dolayısı ile İlçemiz yaşlılarından 100 yaşındaki Şemsettin Polat, 90 Yaşındaki Hacı Uğur ve 80 yaşındaki Hasan Vergili’ ye ziyarette bulundu. Kaymakam ateş,Yaşlılarla sohbet edip talep ve sıkıntılarını dinledi.
Kurtalan İlçe Kaymakamı Ateş'in mesajı şöyle: Bizlerin yetişmesinde ve sahibi olduğumuz değerlerimizin kuşaktan kuşağa sağlıklı bir şekilde aktarılmasında büyük katkısı olan, geçmişle gelecek arasında köprüler kuran büyüklerimize duyduğumuz minnet duygusunun bir göstergesi olarak, 18-24 Mart tarihlerini “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlamaktayız.
Her insan için, değişik anlamlar içeren yaşlılık, çok özel bir yaşam evresi ve herkes tarafından, saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir süreçtir. Millet olarak, değerlerimizin ve kültürümüzün taşıyıcıları, baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek en temel insani görevimizdir.
Toplumumuzda “Bereket unsuru” olarak gördüğümüz yaşlılarımızı, sadece bir gün değil, her zaman hatırlamamız gerektiği gerçekliğinden hareketle bizleri bugünlere ulaştıran, tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı Haftası”nı kutluyorum.
Bu vesile ile yaşlılara duygularımızın yalnızca bu haftayla sınırlı olmadığını da belirterek ömürlerinin her gününü ve her anını, sağlık, mutluluk ve huzurla yaşamalarını diliyor, saygılar sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.