Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçemizde “Sıfır Atık Projesi” Hayata Geçirildi
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 ilde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile Kurtalan ilçemizde de hayata geçirildi.

Bu kapsamda kağıt, plastik, cam ve metal olmak üzere dört bölümden oluşan geri dönüşüm kutuları kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki yerini alıyor.

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere daha temiz ve daha gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakılması hedefi doğrultusunda hayata geçirilen 'Sıfır Atık Projesi' ile ile kurumlarda ortaya çıkan atıkların ayrıştırılarak israfın önüne geçilmesi ve ekonomiye geri kazandırılması amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.